En familj.
Ett företag.


Vissa skulle nog säga att vårt företag kom till lite av en slump. Vi tror nog att det var menat från början. Det hela startade i början av 90-talet då vi lämnade Finland för att söka lyckan i Sverige. Utrustade med en stark tro på framtiden och varsin finfin utbildning for vi över havet mot nya äventyr.

Ganska snart insåg vi att det inte var så lätt att få jobb här i Sverige. I alla fall inte sådana jobb vi ville ha. Så istället för att jobba med redovisning och reklam tog vi båda anställning som städare på ett större städföretag. Och vem hade kunnat ana att städa, det var något vi faktiskt var bra på? Så bra att ett av företagen i huset där vi arbetade erbjöd oss att jobba även hos dem. Då föddes tanken. Tanken att starta vårt eget städföretag - Soap.

I början hade vi två trogna kunder. Sedan dess har vårt företag växt så det knakar. Vi tror att det beror på att vi gör ett bra jobb, att vi och våra anställda har en trevlig och professionell attityd, att vi ser alla våra kunder och inte minst att vi jobbar med kvalitet, trygghet och kompetens som ledstjärnor i allt vi gör.

Och även om inte just vi städar hos våra kunder längre, det gör våra fantastiska medarbetare, så har vi hållit fast vid inställningen som ledde vår väg till Soap. Och den är att vi är här för att göra ett riktigt bra jobb!